OrangeIngredients Pet Marketing Agency

CAROLINE SPEK


MARKETEER & NATUURLIJK DIERTHERAPEUT


Ik ben werkzaam als marketeer en natuurgeneeskundige voor huisdieren. Dieren en natuurlijke remedies hebben altijd mijn aandacht gehad.

Na het afronden van de masterstudie Business Administration (2005) aan de Erasmus Universiteit Rotterdam heb ik met name in internationale teams gewerkt in diverse marketingfuncties.


Inmiddels werk ik al meer dan 13 jaar als zelfstandige voor (internationale) projecten, sinds enkele jaren richt ik me zich volledig op de huisdierensector. In 2019 studeerde ik af als veterinaire natuugeneeskundig diertherapeut aan Instituut Silverlinde te Breda.

Ik combineer al enige tijd de twee verschillende vakgebieden.

Naast marketing activiteiten geef ik ook regelmatig trainingen en organiseer ik workshops rond diergerelateerde thema’s.


Regelmatig volg ik cursussen en/of bijscholingen in zowel marketing als veterinaire natuurgeneeskunde. 

Ik ben o.a. aangesloten bij de Vereniging van Beroepsbeoefenaars BCND en de NL Vereniging voor Fytotherapie.

Bekijk hier mijn nieuwe praktijk voor veterinaire natuurgeneeskunde of mijn actuele profiel op LinkedIn.


RECENTE EN/OF LOPENDE PROJECTEN


Werken voor bedrijven en organisaties die de wereld voor mens en dier beter maken is mijn doel en missie het delen van kennis en toepassingen voor een natuurlijk gezonder huisdier. Dit doe ik vanuit de volgende rollen als product specialist @TS Animal Health en business development manager@ HuisdierenApp waarbij ik de raakvlakken combineer.